Kexchokladpaj

Publicerat: 2013-02-23 Kl: 19:30:22 | I kategori: Recept


Ingredienser:

4 kexchokladkakor
8 msk smält smör
150 g Marabou mjölkchoklad
4 msk ovispad grädde
1 tsk äkta vaniljsocker
3 äggulor

Gör så här: Sätt ugnen på 175 grader.
Krossa kexchokladen (lättast om man har kvar den i förpackningen, så slipper det bli så smuligt) och häll ner den i en bunke.
Blanda i smöret och rör om.
Bred ut smeten i en pajform och ställ in i ugnen i ca 7-8 minuter.
Smält marabouchokladen och blanda i grädden, äggulorna och vaniljsockret.
Blanda till en jämn smet. Häll smeten över kexbottnen och låt stå i kylskåpet minst 4 timmar. Servera gärna med vaniljglass eller vispgrädde!

Jag kommer bjuda på vaniljglass till. :)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0