Snoppverkstad

Publicerat: 2009-06-10 Kl: 09:46:58 | I kategori: Allmänt


Godmorgon mina sötnosar.<3

Har ni sovit gott? :)
Jag somnade inte förän vid 01-02. Jätte drygt. Medans Lars låg bredvid och snarkade mig i örat hela tiden. Så jag var tvungen att butta på honom hela tiden. Men tror ni det hjälpte? Hahhaha, nej långt ifrån. :) Sötnosa min!!Idag ska jag umgås med Jossan, även Helena lite tror ja.
Vi ska gå på stan och uträtta lite ärenden. Sen ska nog jag och Helena sola en sväng till.
Fast Helena, jag tycker inte du borde sola mera, du brände dig så himla mycket igår.

Mamma berättade igår att de var en tjej som hade solat i kvarteret på Kristineberg. Hon hade solat i 20min, sen brände hon sönder sig på bröstet och var tvungen att åka in till sjukhuset.
Det är inte alls bra, man måste vara försiktig.


Och tro mig, jag brände sönder mig när jag var i sicilien. Både på bröstet och på fötterna. På bröstet flagnade jag som tusan och det var bara att dra bort stora skinn bitar. På fötterna blev jag alldeles illröd och kunde inte ens gå. Det gjorde så fruktansvärt ont ska ni veta.
Synd att jag inte har bilden kvar hade jag kunna visat. Man måste verkligen vara noga med att smörja in sig (även fast jag var de) så man inte bränner sönder sig.
Förra året när jag solade, så fick jag världens märken just på bröstet och under bröstet bara för att jag hade bränt mig. Jag blev inte brun på dom ställena, utan det blev vita märken istället.

Nu idag äre bättre. Men har man bränt sig, så ska man vara försiktig, för man har ju fått en brännskada. Som kommer åter. Så var försiktig i solen!!

Har du bränt dig någon gång? :/

Vet ni, nu känner jag att de blev olika ämnen i det här inlägget, snoppverkstad å allt ^^, Men det får vara så idag, tyvärr. :) Hoppas det inte gör så mycket. ;)

Vad ska ni mina kära göra idag? :)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0