Sista dagen!!!

Publicerat: 2009-05-29 Kl: 09:04:09 | I kategori: Allmänt


Alltså fatta, det är sista skoldagen med lektion på. Det är inte sant, de kan bara inte vara sant? :O
Nej jag har nog inte förstått än. :O
Jag kommer garanterat fälla några tårar på studenten. När vi just kommit dit till skolan, då väller nog känslorna över och tårarna sprutar. :) Av både glädje och sorg. Nej jag vet inte? kanske inte blir så heller. :)

Tänk om studenten skulle bli värsta misslyckad? Fast egentligen så gör man ju den till så som man vill att den ska vara.
Så jag hoppas min blir lyckad!! :) Jag längtar och de ska bli super roligt! :)

Men en sak bara, är det någon som tänker hänga något runt min hals, kom ihåg att sätta på lappar och skriva vilken det är ifrån, för annars kommer jag glömma bort de!!
Man vill ju ändå veta vilka man har fått av :)

Nej, jag vet inte alls vad som händer idag efter skolan. Ska väl traska hit till Lars, eftersom jag inte fick vara hemma hos mamma. Syster ska nämligen ha fest. VIlket jag tycker hon är alldeles för liten för att ha. Visserligen är hon 17år, och jag hade min första fylla när jag var 17år och 1månad. Men ändå, tycker att hon fortfarande är för liten för att dricka. Hon är bara en liten lilla syster för mig, som ska hålla sig borta från allt jag får göra :)
Nej, usch.. tycker inte om att hon ska dricka. Men tur att hon bara är hemma iallafall :)

Vad ska ni göra ikväll? :)

Jag tror vi ska åka och handla tacos när Lars kommer hem, sen ska vi kika på Talang och peppra samtal på Julle, hoppas ni också gör de ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0