Varför varför?

Publicerat: 2009-05-18 Kl: 18:45:13 | I kategori: Allmänt


Sitter här och läser massa bloggar också kommer jag på mig själv när jag satt och höll för ansiktet med ena handen, bara för att ingen ska se mig. Men jag är ensam så jag förstår inte varför jag satt så?
Hmm.. jaja..

Vad har ni gjort idag då mina sötnosar? :)

Har inte alls hänt mycket här inte. Varit i skolan och det har ni ju redan sett lite bilder på. Gud så glad man blir när man har studentkläder på sig. Det bara pirrar i kroppen. Inte alls långt kvar nu.

Åkte hem efter skolan, sen kom älsklingen och hämtade mig. Vi åkte och handlade lite grilladkyckling och sallad, små yoghurtar och någon god dricka (utan kolsyra) tills imorgon. :) Vi ska ju nämligen till BodaBorg med klassen. Ska bli riktigt roligt. Jag längtar som en tok. :) Det är ju så roligt å vara där. Förstår inte hur man kan tycka de är tråkigt? Passar mig utmärkt eftersom jag älskar sammarbetsövningar och där man är tvungen att använda hjärnan tillsammans :) Inte för att jag har så mycket att komma med, men de är ändå roligt. :)
Fy tusan vad jag älskar dig Lars, finns ingen underbarare än du <3
Du betyder så otroligt mycket. Det du sa idag var nog de bästa jag har hört på länge. Du gjorde mig riktigt glad. :) För jag har nog aldrig hört de du sa förut någon gång. <3
Jag älskar verkligen dig älskling, och hoppas innerligt att jag får dela mitt liv med dig. <3

Åh våran lilla ängel som vakar över oss och ser till att vi har de bra. <3

Jag älskar er.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0