Jag behöver hjälp från er i barnvagsdjungeln ;)

Publicerat: 2011-04-11 Kl: 09:03:08 | I kategori: Frågestund


Har funderat på de där med vagn.
Våran vagn till Ebba som vi har är några år på nacken och jag har förstört sittdelen till den så den sitter fast med strippor nu annars kan den tippa både framåt och bakåt.

Jag har länge vela haft en Emmaljunga duo edge combi
 

Men samtidigt känns de kanske lite onödigt och köpa en sån "klump" vagn.
Men samtidigt vill jag ha en till vagn där man kan skjutsa både Ebba eller bebisen separat, ifall de är så att Ebba kanske inte vill/behöver åka vagn så är de smidigare att bara ta med sig en vagn.

Så då kom jag på att vi skulle ju kunna köpa en Babytravel Amsterdam..Men då tänkte jag höra med er, vi har ju en babytravel dublin, vet ni om liggdelen passar på Amsterdam?

För annars känns de onödigt å köpa en sån om inte den liggdelen vi redan har inte passar.
Har iallafall hört att Amsterdams liggdelen inte passar på dublin. Så då kanske de är så tvärtom också??

Någon som är kunnig som vet? :P

Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma&Gravid

emmaljunga vagnen är super fin men dyr med stora bokstäver!! vi kollade på såna innan vi bestämde oss för den vi köpt nu =)hur gammal är Ebba när bebisen kommer?

kram

2011-04-11 @ 10:06:46
URL: http://OoOMelissaOoO.blogspot.com
Postat av: Ida Åström

Hej Caroline, jag jobbar på babyproffsen i Gävle nu så jag tänkte ´bara skriva att jag tycker inte du ska satsa på en Edge, som du skrev själv så är den klumpig och handtaget är bara reglerbart "upp och ner" och inte som på dom andra Emmaljungavagnarna där du kan reglera det med en "axelled" svårt att förklara men dom handtagen är bättre tycker ja, så kolla istället på Emmagjunga City Cross som säljs med en sittdel och så köper ni till en hårdlift som ni kan lyfta ut och vips så är det en perfekt sittvagn till Ebba, syrran körde med denna kombo eftersom inte dom har hiss och hon är supernöjd med vagnen, hyffsat lätt och VÄLDIGT skön att köra, Emmaljungas mest sålda tror jag faktisk att det är!Amsterdam är också en bra vagn och du kan använda liggkorgen på både Dublin och Amsterdam, nackdelen är att du inte kan ha Ebba mot dig bara, men hon kanske gillar bäst att sitta frammåtvänd :) Annars är det en bra och PRISVÄRD vagn, 2011 modellen är också lite smalare i bakhjulen som gör att den inte blir lika otymplig att ta sig in i ut genom dörran och dyl. med. En till sak med den nya är att du har expanderbar suflett, bra i sommar, och även reglerbart fotstöd. Priset har jag inte 100 koll på men jag tror att den liggen på 3599:- och Emmaljungan som jag pratade om ligger nog på runt 5400:- beroende på vilken färg man vill ha.Hoppas du blev lite klokare :PHa det så bra!

2011-04-11 @ 10:26:16
Postat av: Therese med Clara

vi älskar vår city cross, fattar inte att vi inte köpte en sån tidigare! Kan ju köpa syskonsits eller ståbräda till.

2011-04-11 @ 11:03:57
URL: http://kossanshandarbete.blogg.se/
Postat av: ewa

Jag älskar baby travel(vi har ju en sån)

Sen har vi även kpt en baby jogger city select gillar den oxå:)ni får åka och titta/känna på olika vagnar och kómma fram till nått:)

2011-04-12 @ 08:04:04
URL: http://ewawiklund.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0