Utmanad

Publicerat: 2011-01-28 Kl: 15:02:49 | I kategori: Allmänt


*Hur länge har du bloggat? Jag har bloggat sen Juni 2008

*Hur många bloggar återvänder du till regelbundet? Mellan 20-25 st.

*Av de bloggar du läser, hur många är dagboksbloggar och hur många är ämnesbloggar? Jag läser nog bara såna tror ja. :)

*Tycker folk som känner dig att du är dig själv i din blogg? Ja de hoppas jag verkligen, för jag är ingen annan än mig själv! Eller försöker jag vara någon annan i bloggen?

*Har du hittat en gräns för hur privat du vill vara i din blogg, eller tänjs den gränsen hela tiden? Ja, klart jag har de. Finns mycket jag inte berättar i bloggen som har med mitt liv att göra. Nån måtta får de vara! :)

*I vilken utsträcknng bloggar du för att få bekräftelse? Självklart är de ju roligt med en massa kommentarer osv... De är de ju alltid, de tycker nog alla! Men jag bloggar ju för min skull, annars skulle jag ju aldrig orka hålla på å skriva om jag inte tyckte de var roligt :)

*Har du träffat människor irl, efter att ha träffat dem via bloggen? Jajamensan, de har jag gjort de.
Tror närmare bestämt att jag har träffat 5 st. :)

*Tror du att det är skadligt för vissa personer att blogga? Alltså, både jag och nej.
Kan man inte skilja på privatliv och blogg så kan de ju gå för långt. Jag menar, hur många viker inte ut sig på bloggen? Där man kan läsa om hela deras liv. Då får man ju vara beredd på vad som kan hända därefter också!

*Hur ser bloggandets nackdelar ut för dig? De finns väl ingen nackdel med att blogga. Förutom att de är lite svårt att få ner några inlägg när man har en liten dotter som inte vill att man ska sitta vid datorn och vill leka istället. Så ibland blir de inte så mycket bloggning :)


*Tror du att du fortfarande bloggar om 2 år? Jag tror absolut att jag bloggar om 2år. Skulle nog inte kunna tänka mig att sluta blogg, jag är fast! :P

Jag utmanar Louise Johanna Sofie 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0