Syskon bildbomb #1

Publicerat: 2012-02-14 Kl: 13:44:35 | I kategori: Syskonkärlek


Varje gång Lars ska köpa nånting till mig, som t.ex födelsedagar eller som nu, allahjärtansdag... Då frågar han jämt vad jag vill ha. Säger jag vad jag vill ha, så köper han de!
Tycker de är lite roligare när dom kan använda fantasin själv, för de kunde han då iallafall förut.
Iallafall, så sa jag att jag önskade mig underkläder, för jag har enbart amningsbh:ar kvar och mer än hälften av dom ska slängas då dom är utnött och trasig... Nån spar jag ifall de blir fler barn!
Han frågade efter storlek osv... och sen kom han hem med dessa. KattenGustav tröja åt Ebba och I <3 DAD body till Nils. :) Åh vet ni varför? Karln tyckte de var pinsamt och stå och kolla på underkäder. Hahha... trodde dom tyckte de var roligt ja?! ;)
Nej, lite roligt vare tycker jag. Och Ebba skrek av lycka när hon fick kattenGustav tröjan. Hon har till och med sovit med den i natt och vägrar ta av sig den.
Kommentarer
Postat av: Emma - Mamma till Viggo & Melker.

Jättefina bilder Carro!!! :)Så fina tröjor :) Joel har aldrig köpt nånting till barnen, alltså så där utan att jag varit med haha... Och Joel frågar alltid med vad jag önskar mig osv, när jag fyller år, vid morsdag m.m :p Och han brukar med köpa det jag säger jag önskar mig, så jag brukar veta vad jag ska få ;) Därför blev jag så glad när jag fyllde år den här gången och inte hade en minsta aning om vad han köpt (då han köpte en trådlös fjärrkontroll till kameran)... Han hade frågat några dagar innan om jag önskade mig nå speciellt, annars visste han vad han skulle köpa :)

2012-02-14 @ 14:06:06
URL: http://emmashjartan.se
Postat av: Emelie

Lars och Peter var där tillsammans.. Peter ringde mig och fråga samma sak, men kom hem med en body till Ebbe istället. Haha killar!

2012-02-14 @ 15:40:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0