Shoppingrunda/sjukstuga

Publicerat: 2013-01-05 Kl: 10:13:37 | I kategori: Allmänt


I onsdags var vi iväg till Sundsvall.
Fast först var vi till dressviken (barnens farmor) och hämtade upp farbror Pär. Lars hade lovat honom att åka till sundsvall för att köpa en innebandyklubba. Inte den närmaste vägen, men yes tänkte jag, då får jag en anledning till att gå på Ikea och sådär.. :)
Så farmor erbjöd sig att passa Nils medans, så honom lämnade vi kvar där och sen åkte vi.
 
Jag nös och nös under hela dagen... Kul, nu blir jag väl sjuk tänkte jag. Och mycket riktigt!
Här har det varit sjukstuga sen i onsdags. Jag har varit så dålig så jag har knappt orkat rört en fena. Speciellt igår på fm. Fy tusan!!
 
Men iallafall så var vi in på en massa sport affärer och Lars kärade ner sig i XXL affären. Perfekt tänkte jag, då vet jag vad jag ska köpa till honom när han fyller i Mars. :)
 
Vi var även in på Ikea, där de handlades kassetter, ni vet.. såna där man kan ha papper i. Så nu blir de ordning och reda på mina obetalda/betalda räkningar, dom har annars bara legat i vällingskåpet. Det blir även ordning på barnens teckningar. * Tummen upp *.
Sen köpte jag även två typ lådor till, till ebbas hylla. Jag hade sen innan, ljusrosa såna, men är ju snyggt med matchande färger fast i mörkrosa också. Så nu är hennes hylla komplett. Längtar tills vi fixar iordning Nils rum så man kan mixtra lite med färgerna där också. :)
 
BOOM sprang jag också in på. Resterande satt kvar i bilen, så jag kände mig en aningens stressad. Men jag plockade på mig en kudde och två krukor. Båda var på rean, å en liknande kudde har jag redan fast i ett annat mönster. Måste ju matcha ;)
Krukorna var från julsakerna dom hade haft, vilket de var 70% på så det var ju riktigt bra :) Dessutom kan man ha dom året runt då dom inte ser allt för juliga ut :)
 
Bjuder på en bild på lillebror i brist på andra. :)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0